Foto: Latvijas Futbola federācija
Latvijas futbola izlases aizsargam Kasparam Dubram un vairākiem citiem Ukrainas kluba "Oleksandriya" pārstāvjiem konstatēta saslimšana ar Covid-19. Līdz ar to visa komanda devusies pašizolācijā, bet pats futbolists nevarēs palīdzēt Latvijas valstsvienībai gaidāmajās spēlēs, sociālajā vietnē "Twitter" raksta Dubra.

"Šodien saņēmu Covid-19 testa rezultātu, un man, tāpat kā vēl vairākiem komandas biedriem, konstatēts šis vīruss," vietnē "Twitter" raksta futbolists. "Diemžēl Latvijas izlasei oktobra spēlēs palīdzēt nevarēšu. Stipru veselību visiem!"

Kā vēsta pati Ukrainas komanda, pēc svētdienas spēles pret "Olimpik" veiktajos Covid-19 testos bijuši vairāki pozitīvi gadījumi. Tāpēc nolemts, ka visa komanda dosies karantīnā.

Tādējādi Dubra nevarēs palīdzēt Latvijas izlasei trešdien gaidāmajā pārbaudes spēlē pret Melnkalni un Nāciju kausa mačos pret Fēru salām un Maltu.

Latvijas futbola izlase pirmdien ieradās Podgoricā, kur trešdien aizvadīs maču pret Melnkalni. Sarežģītās ceļošanas dēļ Dubram bija paredzēts pievienoties valstsvienībai Melnkalnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!