Foto: LETA

Latvijas Futbola federācija (LFF) sākusi biļešu tirdzniecību uz Latvijas futbola izlases un Latvijas U-21 izlases spēlēm.

Latvijas futbola izlase sestdien, 10. oktobrī, UEFA Nāciju līgas D līgas spēlē viesos tiksies ar Fēru salu valstsvienību, bet tad atgriezīsies Rīgā, kur 13. oktobrī stadionā "Daugava" pulksten 19:00 tiksies ar Maltu. Savukārt Latvijas U-21 futbola izlase otrdien divas stundas pirms valstsvienības spēles "Skonto" stadionā uzņems Krievijas vienaudžus.

Biļetes uz Latvijas futbola izlases spēli stadionā "Daugava" maksā septiņus un 10 eiro, bet uz Latvijas U-21 izlases spēli - pieci eiro.

Mačus klātienē drīkstēs apmeklēt ierobežots līdzjutēju skaits. Veselības ministrija (VM) piektdien notiekošajā Ministru kabineta ārkārtas sēdē piedāvā noteikt, ka pasākumu vai saimniecisko pakalpojumu sniegšanas vietās iekštelpās vienlaikus drīkst pulcēties ne vairāk kā 500 cilvēku, bet ārtelpās – 1000.

LFF, uzsākot biļešu tirdniezību, atgādina par drošības pasākumiem COVID-19 izplatības mazināšanai. "Aicinām iespēju pēc ilga pārtraukuma atkal klātienē vērot izlašu futbolu izmantot atbildīgi, stadiona teritorijā ievērojot drošu distancēšanos. Stadionos pārdošanā pieejamas atsevišķi nodalītas sēdvietas noteiktos sektoros, lai visiem apmeklētājiem tiktu radīti droši spēles baudīšanas apstākļi," paziņojumā norāda LFF.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!