"OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla trešajā spēlē sestdien, 13. aprīlī, "Ogre" uzņem "Valmiera glass/ViA"

Spēles sākums pulksten . Visas "OlyBet" LBL izslēgšanas turnīra spēles tiešraidē var redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

Pirms spēles, pārtraukumā un pēc spēles skatītāji varēs vērot "Best4Sport TV" basketbola studiju.

"Ogres" un "Valmiera glass/ViA" duelī līdz trīs uzvarām ar 2-0 vadībā ir ogrēnieši, kas šodien var nodrošināt sev vietu pusfinālā. Ja sestdienas spēlē uzvaru izcīnīs valmierieši, tad sērijas nākamā spēle 15. aprīlī notiks Valmierā.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvāja "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides un tagad piedāvā arī "OlyBet" LBL spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā speciālajā sadaļā!

Pirms spēles: "Ogre" (3.) – "Valmiera Glass VIA" (6.)


Pirmajā spēlē 100:81, otrajā 93:82. Pamatturnīrā divas uzvaras "Ogrei" – izbraukumā 86:71, savā laukumā 92:71.

"Ogre" līdz šim abos mačos uzvarējusi cīņā pie groziem (44-30 un 42-27) un precīzāk metusi no tālienes (13/29 – 7/25 un 11/32 – 7/25), toties biežāk kļūdījusies (19-12 un 16-11). Otro maču savainojuma dēļ nepabeidza "Ogres" pieredzējušākais spēlētājs Rinalds Sirsniņš. Jautājums – vai Valmieras komandas līderiem pēc lielā enerģijas patēriņa savā laukumā izdosies tikpat efektīvi nospēlēt arī izbraukumā?

Šī pāra uzvarētāji pusfinālā spēlēs ar "VEF Rīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!