Basketbola klubs "Jūrmala/Betsafe" dubultojis savu pārsvaru "Olybet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla sērijā, ar rezultātu 60:55 (16:5, 21:22, 11:12, 12:16) pieveicot LU vienību un sērijā panākot 2-0.

Sērijā 14. aprīlī atgriezīsies Jūrmalā, kur mājiniekiem būs iespēja uzvarēt sērijā, lai nodrošinātu vietu pusfinālā pret šī gada "Olybet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas čempioniem – basketbola klubu "Ventspils".

Latvijas Universitāte mājas priekšrocības neizmantoja, pirmajā ceturtdaļā gūstot vien piecus punktus un pirmo desmitminūti zaudējot ar . Spēles laikā gan studenti vairākkārt veica bīstamus izrāvienus, taču tuvāk par triju punktu deficītu LU nepietuvojās.

Jūrmalnieku labā pa 12 punktiem guva Jurijs Aleksejevs un Kaspars Vecvagars. Taču Latvijas Universitātes rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Rendijs Feikners, bet Renārs Birkāns pietuvojās "double double" – astoņi punkti un deviņas rezultatīvas piespēles.

Otrā ceturtdaļfināla sērijā jau divas uzvaras divās spēlēs guvusi "Ogre' vienība, kura ceturtdien ar rezultātu 93:82 (, 29:17, 25:24, 24:27) uzvarēja "Valmiera Glass/ViA", bet sestdien 13. aprīlī pulksten 17.00 cīnīsies par sērijas noslēgšanu.

Visas "OlyBet" LBL izslēgšanas turnīra spēles tiešraidē var redzēt portālā "Delfi", kā arī "Best4Sport TV" HD kanāla "Helio" interaktīvās televīzijas, Virszemes televīzijas un lietotnes "Shortcut" skatītāji.

Portāls "Delfi" šajā sezonā piedāvāja "OlyBet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas spēļu tiešraides un tagad piedāvā arī "OlyBet" LBL spēļu tiešraides. Pēc spēļu translācijām dueļu pilni ieraksti, kā arī spēļu labākie momenti būs atrodami portāla "Delfi" izveidotajā speciālajā sadaļā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!