Foto: Reuters/Scanpix
Nupat Maskavā notikušā pasaules vieglatlētikas čempionāta direktors slavenā jamaikiešu sprintera Useina Bolta kritiku par turnīra norisi nosaucis par vienkāršām kaprīzēm, ziņo krievu mediji.

Bolts pasūdzējies, ka pārtika esot bijusi vienveidīga, un viņu traucējis tas, ka sacensību laikā cilvēki varēja pienākt pavisam tuvu startam, bijušas arī problēmas ar atspēriena dēlīšiem.

"Kas attiecas uz aprīkojumu, mums to piegādāja oficiālie IAAF partneri "Seiko", un es zinu, ka viņi nepārtraukti kaut ko uzlabo. Atspēriena dēlīši patiešām bija citādi, bet tā kā "Seiko" ir oficiālie piegādātāji, neesmu tiesīgs šo jautājumu komentēt," izteicies čempionāta direktors Mihails Butovs. "Par tuvu staigājošajiem cilvēkiem - es pat iedomāties nevaru, kas tie bija. Iespējams, Boltam traucēja teleoperatori. Taču viņu filmēto redz visa pasaule, un viņiem ir tiesības tur atrasties. Es visu procesu vadīju no augšas, redzēju visu, kas notiek stadionā, un man nekādu pretenziju nav pret tiem, kas strādāja arēnā."

Runājot par Bolta sūdzību attiecībā par ēdiena vienveidību, Butovs pajokoja, ka sportistam varbūt esot pietrūcis viņa iecienīto "nagetu". "Useins dzīvoja viesnīcā "Radisson Slavjanskaja", turpat, kur visa Krievijas izlase. Tā ir viena no labākajām viesnīcām [Maskavā]," norāda Butovs. "Domāju, tās vienkārši ir nelielas kaprīzes."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!