"Dynatek-Latvia" komandā startējošais Oļegs Meļehs svētdien vienīgais no Latvijas riteņbraucējiem sasniedza Lombardijas velobrauciena finišu un kopvērtējumā ierindojās 48.vietā, liecina "cyclingnews.com" informācija.
Pēdējā 162,7 kilometru garajā posmā Meļehs ieņēma 48. vietu, uzvarētājam itālietim Frančesko Failli ("Acqua-Sapone") zaudējot 31 sekundi. Vēl viens Latvijas braucējs Herberts Pudāns nefinišēja.

Kopvērtējumā Meļehs no uzvarētāja itālieša Danilo di Lukas ("LPR Brakes") atpalika astoņas minūtes un piecas sekundes. Citi "Dynatek-Latvia" braucēji neiekļuva labāko simtā. Igauņi Kaspars Austa un Raivo Mamre ieņēma attiecīgi 113. un 136. vietu, bet ukrainis Sergejs Grečkins ierindojās 139. vietā un bija pēdējais no visu posmu veikušajiem dalībniekiem.

Iepriekš Lombardijas velobraucienā, kas ir piemērotas sacensības kalnu speciālistiem, uzvarējuši tādi pazīstami riteņbraucēji kā Lenss Ārmstrongs (1991), Pāvels Tonkovs (trīs reizes 90.gados), Sergejs Hončars (2000). "Dynatek-Latvia" vadība uzskata, ka sasniegums jau ir tas vien, ka komanda bija iekļauta šo sacensību dalībnieku pulkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!