Foto: Publicitātes foto
Šonedēļ notiks Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) biedru kopsapulce, kuras laikā paredzētas arī prezidenta vēlēšanas, informē LRF.

Kopsapulces laikā tiks ievēlēts LRF prezidents un padomes locekļi. LRF biedru kopsapulce – vēlēšanas, atbilstoši biedrības statūtiem tiek rīkotas reizi četros gados. Kopsapulces laikā tiek veikts LRF biedru balsojums par biedrības prezidentu un padomes locekļiem.

Uz LRF prezidenta amatu kandidē pašreizējais organizācijas prezidents, "Igo Japiņa sporta aģentūras" vadītājs Igo Japiņš, kā arī reklāmas un mārketinga aģentūras "Alpha Baltic" īpašnieks Lauris Špillers. Interesanti, ka abi LRF prezidenta amata kandidāti ir saistīti ar kādu no Latvijā esošajām divām Kontinentālajām šosejas riteņbraukšanas komandām - Japiņš ir "Rietumu Banka-Rīga" vadītājs, bet Špillers pārstāv "Alpha Baltic-Maratoni.lv" komandu. Tāpat abi amata kandidāti nodarbojas ar dažādu Latvijā populāru tautas sporta sacensību rīkošanu.

Kopsapulces pirmajā daļā tiks veikti esošā LRF prezidenta Igo Japiņa, viceprezidentu Edgara Dupata, Olafa Lakuča un Normunda Noreiko, kā arī ģenerālsekretāres Daces Dimantes pārskati par LRF darbu laika posmā no 2013. – 2016. gadam. Turpinājumā sekos LRF prezidenta amatu kandidātu uzrunas, kā arī biedru vēlēšanas. Pēc prezidenta ievēlēšanas notiks arī padomes locekļu un revidentu vēlēšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!