Foto: F64

Tikai vienu nedēļu – no 21. līdz 25. janvārim - Rīgā būs apskatāms Latvijas olimpiskās BMX komandas, arī divkārtējā olimpiskā čempiona Māra Štromberga, ekipējums, bet trešdien, 23.janvārī, ikviens interesents salonā varēs sastapt visus trīs BMX olimpiešus un viņu treneri Ivo Lakuču, aplūkot zelta medaļas un nofotografēties kopā ar sportistiem.

Londonas spēlēs izmantotais BMX komandas inventārs – trīs velosipēdi, sporta tērpi, ķiveres un apavi - Rīgā būs apskatāms pirmo reizi. Ekspozīcija ir atgādāta no Vidzemes Olimpiskā centra, un galvaspilsētā atradīsies tikai vienu nedēļu. Ekspozīcija būs apskatāma Mežciemā, "Moller Auto Rīga" salonā. Pēc tam velosipēdi, sporta ekipējums un medaļas tiks nogādātas atpakaļ Valmierā.

Olimpiešu inventāru varēs aplūkot katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz 19.00 "Moller Auto Rīga" salonā S.Eizenšteina ielā 6a. Savukārt olimpieši – Māris Štrombergs, Edžus Treimanis, Rihards Veide un treneris Ivo Lakučs - būs sastopami trešdien, 23.janvārī no plkst. 11.00 līdz 17.00. Interesenti varēs ne vien apskatīt ekspozīciju, bet arī aprunāties ar sportistiem, kopā nofotografēties un uzreiz saņemt attēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!