Foto: AFP/Scanpix/LETA
Pašnāvību izdarījusi trīskārtējā pasaules čempione treka riteņbraukšanā, Rio olimpisko spēļu sudraba medaļniece ASV sportiste Kellija Ketlina, vēsta CNN.

To, ka sportiste izdarījusi pašnāvību, sociālajos tīklos apstiprinājis viņas brālis Kolins Ketlins.

23 gadus vecā sportiste ASV komandas sastāvā Rio olimpiskajās spēlēs izcīnīja sudraba medaļu komandu iedzīšanas sacensībās. Tāpat viņa ASV izlases rindās trīs reizes pēc kārtas 2016., 2017. un 2018. gadā triumfēja šajā disciplīnā pasaules čempionātā.

"Kellija bija vairāk nekā sportiste, un viņa vienmēr paliks ASV riteņbraukšanas saimes sirdīs," teikts ASV treka riteņbraukšanas komandas paziņojumā.

Minesotā dzimusī sportiste absolvēja Stenfordas universitāti, kā arī mācījās Minesotas universitātē. Februārī izdevums "Velo News" publicēja Ketlinas viedokļrakstu, kurā viņa neslēpa, ka viņai dzīvē ir smags posms.

"Būdama absolvente, treka riteņbraucēja un šosejas riteņbraucēja, man vajag ceļojumu laikā, lai visu paspētu. Bet lietas izgāžas ar blīkšķi. Tas ir kā žonglēt ar nažiem, bet daudzi no tiem krīt ārā no rokām," salīdzinājumos rakstīja Ketlina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!