Foto: FIBA

Latvijas 3x3 basketbola izlase, pludmales volejbola dueti un šāvēja Agate Rašmane jau piektdien, 16. jūlijā, no Rīgas izlidos uz Tokiju, kur sāks gatavoties saviem olimpiskajiem startiem, informēja Latvijas Olimpiskā komiteja.

Piektdien pulksten 16:35 no lidostas "Rīga" ceļu uz Tokiju sāks 3x3 izlases spēlētāji Agnis Čavars, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis un Edgars Krūmiņš, kā arī viņu treneri Raimonds Feldmanis un Dāvis Feikners. Basketbolisti olimpisko spēļu turnīru uzsāks jau 24. jūlijā

Tāpat ceļā dosies dueti Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, kā arī Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs, kuriem līdzi dosies arī treneri Gustavo da Silva Roča un Genādijs Samoilovs. Latvijas duetiem pirmās spēles turnīrā paredzētas 26. jūlijā.

Savukārt Rašmane ceļā dosies ar treneri Vilni Celmiņu, lai būtu gatava 25. jūlijā uzsākt olimpiskās sacensības.

18. jūlijā ceļā dosies peldētāji Ieva Maļuka un Daniils Bobrovs, ar viņiem kopā būs treneri Jūlija Kuzmina un Germans Jakubovskis. Maļukai kvalifikācija 200 metros brīvajā stilā paredzēta 26. jūlijā, bet Bobrovam 200 metros brasā – dienu vēlāk.

18. jūlijā uz Tokiju dosies arī Jeļena Ostapenko un viņas trenere Jeļena Jakovļeva, kā arī riteņbraukšanas treneris Toms Flaksis. Tenisa turnīrs un riteņbraukšanas sacensības risināsies 24. jūlijā.

Nākamie Latvijas sportisti grasās izlidot 21. jūlijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!