Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas regbija muzejā notikusi svinīgā 2010. gada Latvijas čempionāta laureātu apblavošana, kurā tika sumināti godalgoto vietu ieguvēji, kā arī labākie spēlētāji vairākās nominācijās, informē Latvijas Regbija federācija (LRF).

Latvijas 2010. gada sezonas labākie spēlētāju balvas saņēma uzbrucēji Jānis Skuja (RK “Miesnieki”), Uldis Saulīte (“Jeņisej-STM”) un Māris Čeksters (SK “Ovāls”), pussargs Ruslans Kotļevs (“LMT/Eži”), aizsargi Reinis Pepa (“LMT/Eži”) un Jurijs Baranovs (“Jeņisej-STM”).

Sezonas rezultatīvākā spēlētāja gods Kristapam Bērziņam (“LMT/Eži”), bet labākie spēlētāji regbijā 7 šosezon bija Jānis Priede (RK “Miesnieki”), Kristaps Jakušs (RK “Baldone”) un Valters Raņķis (RK “Miesnieki”).

Labākās spēlētājas sieviešu regbijā - Laima Oganova, Liene Vāciete, Liene Freiberga (visas - “Imanta”). LRF speciālbalva – Sabīnei Kadirovai (“Imanta”).

"Paldies visiem par sezonu, kura man kā prezidentam bija pirmā," apbalvošanā teica LRF prezidents Juris Silovs. "Protams, visiem labi nebūs nekad, tomēr galvenais iepriecinošais fakts ir tas, ka Latvijas izlase IRB reitingā ir pakāpusies par septiņām vietām. Tas priecē. Paldies gan puišiem, gan meitenēm!"

Jau ziņojām, ka Latvijas čempionu titilu šogad ieguva “LMT/Eži”, sudraba medaļas tika “STATS/Ķekava”, bet bronzas - SK “Ovāls”.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!