Kotdivuāras futbolists Didjē Drogbā nācis klajā ar kārtējo paziņojumu, šoreiz apgalvojot, ka paliks Anglijas Premjerlīgas komandā Londonas "Chelsea" vismaz līdz šās sezonas beigām, informē ārvalstu masu mediji.
Futbolists atzinās, ka pēc Žoze Mourinju aiziešanas no komandas galvenā trenera posteņa, bijis gatavs tūlīt pat pamest "Chelsea", un pat atteikties no došanās laukumā UEFA Čempionu līgas spēlē pret "Valencia", taču pēc tam, kad pirmās emocijas pierimušas, uzbrucējs nolēmis palikt Londonā līdz 2008.gada jūnijam.

"Ja aiziešu šobrīd, kad komanda piedzīvo grūtus laikus, tā būs gļēvuļa rīcība," pastāstīja Drogbā. "Biju ļoti dusmīgs, tāpēc gandrīz sastrādāju muļķības, pēc kurām nevarētu skatīties komandas biedriem acīs. Vienmēr esmu vēlējies, lai "Chelsea" būtu saliedēts kolektīvs, tāpēc nolēmu palikt līdz nākamajai vasarai."

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā Drogbā, 36 Anglijas Premjerlīgas spēlēs gūstot 20 vārtus, bija labākais vārtu guvējs.

29 gadus vecais Drogbā Eiropas karjeru sāka 1996.gadā Francijas klubā "Levallois SC", pēc kā no 1997.līdz 2001.gadam spēlēja Francijas klubā "Le Mans UC 72", no 2001.līdz 2003.gadam – "En Avant Guinqmp", bet 2003./2004.gada sezonu aizvadīja Marseļas "Olympique", pēc kā 2004.gadā pārcēlās uz Londonas "Chelsea". Kotdivuāras izlasē Drogbā aizvadījis 40 spēles, kurās guvis 28 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!