Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Britu smagsvaru boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs ir diezgan drošs, ka atgriezīsies ringā, kaut gan vēl pavasarī viņš paziņoja par karjeras beigām.

Fjūrijs aprīlī uzvarēja Dilianu Vaitu, tādējādi nosargājot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu smagajā svarā. Pēc panākuma 33 gadus vecais brits akcentēja, ka pienācis laiks pamest boksu un vairāk laika pavadīt ar ģimeni.

Tomēr vien pēc nepilniem diviem mēnešiem Fjūrija nostāja ir mainījusies. Intervijā sava promoutera aģentūrai "Queensberry Promotions" uz jautājumu, vai kādā brīdī bokseris atgriezīsies ringā, viņš atbildēja: "100%. Tieši tāpat kā filmā, kurā Džerijs Magvairs kliedza "Parādiet man naudu!""

Savukārt Fjūrija promouteris Frenks Vorens atklāja, ka viņš pēdējā laikā diskutējis ar bokseri par atgriešanos ringā. Kā iespējamība tiek uzskatītas paraugcīņas, turklāt brita vārds locīts saistībā ar dueli pret UFC smagsvaru čempionu Frensisu Ngannu.

Pagaidām Fjūrija redzeslokā neesot spēkoties ar vairāku čempiona jostu turētāju Oleksandru Usiku vai Entoniju Džošua, taču viņš neizslēdza varbūtību, ka nākotnē varētu iziet ringā pret kādu no šiem bokseriem. Usiks un Džošua šogad aizvadīs savstarpēju cīņu, un Fjūrijs nākotnē, iespējams, varētu tikties ar šī dueļa uzvarētāju.

"Cilvēkiem, kuri vēlas redzēt šo cīņu, gribu tikai atbildēt: "Gatavojiet kaudzi naudas!" Ja vēlaties, lai čigānu karalis atgriežas no pensijas un aizstāvēt valsts godus, tas maksās daudz," uzsvēra Fjūrijs.

Savas profesionāļa karjeras laikā Fjūrijs nav piedzīvojis nevienu zaudējumu – 33 cīņās 32 uzvaras (23 ar nokautu) un viens neizšķirts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!