Foto: Reuters/Scanpix/LETA

"Man gribas izcīnīt to jostu, kas būtu kaut kas pozitīvs tik drūmā laikā. Tas mums, latviešiem, varētu uz brīdi uzlabot noskaņojumu," saka Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks, kurš kopš aprīļa gaida savu nākamo cīņu. Novembra izskaņā viņam diezgan nesaprotamos apstākļos nenotika plānotais duelis par Pasaules Boksa asociācijas (WBA) starptautiskā čempiona jostu pussmagajā svarā. Šobrīd pastāv cerība, ka ringā latvietis varēs iziet februārī.

Aizvadītā gada 25. novembrī kļuva zināms, ka Bolotņiks Vemblija arēnā necīnīsies pret Kreigu Ričardsu, jo brits cīņas nedēļā tā arī nebija sastopams. Attaisnojumi tam bija dažādi, patiesie iemesli tā arī nav darīti zināmi.

Aizvadīto mēnesi Bolotņiks aizvadījis trenējoties, viņš vienkārši nemāk nosēdēt mājās, un treniņu process bokseri iedvesmo. Šobrīd izskanējusi neoficiāla informācija par to, ka Bolotņiks ar Ričardsu tiksies februāra beigās un cīņa notiks vēl vienā slavenā norises vietā Londonā – "O2 arēnā".

Cik tev pašam bija svarīgi saprast to, kas īsti notika ar Ričardsu pirms cīņas?

Visvairāk mani tracināja tas, ka es astoņas nedēļas gatavojos cīņai. Es visu "aiztaisīju ciet", pat īsti nebiju tēvs savam bērnam. Pilnībā koncentrējos uz cīņu, treniņi bija grūti. Brīdī, kad par 98% biju gatavas cīņai, sapratu, ka tās nebūs. Stulbākais bija tas, ka no manis nekas nebija atkarīgs. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!