Foto: Reuters/Scanpix

Slavenais amerikāņu golferis Taigers Vudss novembra beigās pārtrauks divu gadu pauzi un piedalīsies sacensībās, savā mājas lapā paziņojis sportists.

41 gadus vecais Vudss pēdējoreiz golfa turnīrā spēlēja 2015. gada augustā, bet pēc tam viņam sākās likstas ar veselību un tika izdarīta muguras operācija, kam sekoja ārstēšanās no zāļu atkarības un rehabilitācija. Līdz tam viņš 623 nedēļas pēc kārtas ieņēma pirmo vietu profesionālā golfa reitingā.

"Priecājos atgriezties sacensībās, startējot turnīrā Olbanijā," saka Vudss. "Lieliski atgriezties sportā tieši tur, un es gribu pateikties visiem līdzjutējiem par atbalstu traumas ārstēšanas laikā."

Slavenajam sportistam joprojām gan ir spēkā policijas noteiktais pārbaudes laiks par braukšanu reibumā šā gada maijā, kad viņš tika atrasts aizmidzis pie stūres uz šosejas. Vudss noliedza, ka būtu alkohola reibumā un savu stāvokli pamatoja ar reakciju uz zālēm. Viņam tagad ir jāiziet profilaktiska programma autovadītājiem, kas aizturēti par braukšanu alkohola vai narkotiku reibumā, kā arī regulāri jānodod tests uz narkotiskajām vielām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!