Foto: TASS/Scanpix/LETA

Absolūtais pasaules čempions pirmajā smagajā svarā, ukraiņu bokseris Oleksandrs Usiks savu nākamo cīņu par titulu aizstāvēšanu aizvadīs 10. novembrī pret britu Toniju Beljū, paziņojis Usika promouteris.

"Vienojāmies, ka Usiks ar Toniju Beljū boksēsies 10. novembrī Londonā,"un uz kārts būs visas četras čempiona jostas," sportista menedžeri Aleksandru Krasjuku citē portāls "sport.ua". "Abi bokseri grib šo cīņu. Tas arī ir galvenais, kas ļauj mums mierīgi un mērķtiecīgi strādāt pie tās organizēšanas."

Kā zināms, Oleksandrs Usiks jūlijā Muhameda Ali balvas izcīņas finālā pārspēja Krievijas bokseri Maratu Gasijevu un savām divām jostām pievienoja viņam piederošās, un tagad ir esošais pasaules čempions Pasaules Boksa asociācijas (WBA), padomes (WBC), organizācijas (WBO) un Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) versijā.

Beljū savulaik bija šīs svara kategorijas pasaules čempions WBC versijā un vēloties savu profesionālo karjeru noslēgt ar cīņu pret Usiku, kurš līdz šim nav zaudējis nevienā cīņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!