Foto: Jeļizaveta Iļjina
Nedēļas nogalē Majoru pludmalē Jūrmalā risinājās astotais Latvijas atklātais veterānu regbija turnīrs, kurā piedalījās trīs komandas: "Baltic Old Boys", "Mītava" un "AK Virtus", aizvadot divus apļus savstarpējās cīņās.

"Baltic Old Boys" ar 24:19 un 33:19 pieveica "Mītavu" un ar 36:12, un ar 36:20 "AK Virtus". Savukārt "Mītava" ar 31:12 un 33:21 uzvarēja "AK Virtus". Tādējādi pirmie finišēja "Baltic Old Boys", otrie "Mītava", bet trešie – "AK Virtus".

Par sacensību vērtīgāko spēlētāju jau tradicionāli tika atzīts 72 (!) gadus vecais "AK Virtus" spēlētājs Jānis Kozirevs, kurš laukumā nebūt nebija kā statists, bet gan vairākas reizes veica sekmīgus izrāvienus un guva vairākus punktus ar piezemējumiem.

"Baltic Old Boys" spēlētājs un Latvijas Regbija federācijas Pludmales regbija komisijas vadītājs Pēteris Šņitņikovs:
– Sacensības jau tradicionāli tiek rīkotas kā veterānu svētki. Visas spēles iznāca ļoti interesantas. Uzvara turnīrā nenāca viegli – pirmo vietu izcīnījām saspringtā cīņā. Prieks par labo laiku un veterānu cīņassparu. Žēl vienīgi, ka, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, sarucis komandu skaits. Pirms gada bija četras, bet šogad tikai trīs vienības. Diemžēl veterānu turnīrs iznāca vienā laikā ar Latvijas čempionāta regbijā 7 otro posmu, kas notika Upesciemā. Cerēsim, ka nākamgad atkal varēsim pulcēties Majoru pludmalē jau kuplākā skaitā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!