Foto: Reuters/Scanpix
Latvijas tenisists Ernests Gulbis iekļuvis prestižās britu raidsabiedrības "Sky Sports" interneta versijas veidotajā gada izteicienu sarakstā.

Aprīļa beigās Romas "Masters Series" turnīra spēlē Gulbis ar 2-6, 6-1, 7-5 pieveica tobrīd pasaules pirmo raketi Rodžeru Federeru, gūstot pagaidām savu lielāko panākumu tenisista karjerā. Pēc sensacionālās uzvaras Gulbis atzina, ka trešajā setā, kad gandrīz izlaida uzvaru no rokām, "pietaisījis bikses".

Foto galerija

Tieši šis izteiciens – "es pietaisīju bikses" – arī izpelnījies "Sky Sports" redakcijas uzmanību.

"Sky Sports" veidotajā topā ir daudzi interesanti citāti, un "Delfi Sports" piedāvā vēl dažas "pērles".

"Manam dēlam ir seši vai septiņi gadi, un es ar prieku viņu aizvestu uz "Liverpool" spēli Vemblija stadionā," Anglijas futbola kluba "Liverpool" spēlētājs Džeimijs Karagers īsti nezina sava dēla vecumu.

"Šovakar es piedzeršos, jo visu nedēļu es neesmu labi dzēris," šautriņu metējs Deivs Čisnals par stereotipiem, kas bieži dzirdami par šautriņu metējiem.

"Es viņu vēroju, kad viņam bija kādi 16 gadi. Tad viņš bija vīrietis, bet nezinu, kas viņš ir tagad. Iespējams, ka tikai nedaudz pieaudzis vīrietis," Anglijas futbola treneris par "Manchester City" spēlētāju Miku Ričardsu.

"Es patiešām nedzeru. Es daudz nedzeru, jo, kā redzat, esmu kārns. Es tikai jaucu dzērienus. Dažreiz dzeru tīru šņabi, dažreiz jaucu ar "Red Bull". Dažreiz enerģijai "paņemu uz krūts" naktsklubā vai disko bārā. Ja es dzertu tikai tīru šņabi, tad uzreiz atlūztu," krievu tenisists Nikolajs Davidenko par saviem dzeršanas paradumiem.

"Vai jūs esat redzējuši pēdējos sešus Pasaules kausa finālturnīrus? Man liekas, ka patīkamāk ir iet pie zobārsta," leģendārais "Manchester United" galvenais treneris Alekss Fērgusons salīdzina futbola nozīmīgākās sacensības ar dentistu pakalpojumiem.

"Mans vārds ir Ods Bjerns Helmsteds. Es slēpoju otrajā posmā un jutos izdr...s. Pēdējās 14 dienās esmu saklausījies pa daudz porno. Es dzīvoju blakus Peteram Nortūgam un katru dienu no turienes bija dzirdamas šīs skaņas. Tāpēc man lieka jutos kā izdr....s," pēc sudraba godalgas izcīnīšanas Vankūveras Olimpiādē stafetē teica norvēģu slēpotājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!