Foto: EPA/Scanpix/LETA

Latvijas tenisistēm Jeļenai Ostapenko un Anastasijai Sevastovai pirmdien publicētajā Sieviešu tenisa ranga sarakstā nelieli kritumi.

Ostapenko šonedēļ noslīdējusi uz 53. vietu, kas ir par divām pozīcijām zemāk nekā pirms nedēļas, bet Sevastova zaudējusi vienu vietu un ieņem 56. pozīciju.

Vēl no Latvijas tenisistēm Dināna Marcinkeviča atrodama 280. vietā, Daniela Vismane ieņem 499. vietu, Kamilla Bartone atrodas 732. pozīcijā, Sabīne Rutlauka pēc 63. vietu kāpuma ieņem 932. pozīciju, bet Margarita Ignatjeva ir 991. vietā. Ārpus pirmā tūkstoša ir Elza Tomase (1109.) un Darja Semenistaja (1138.).

WTA ranga līderpozīcijā izmaiņas nav notikušas, un Ešlija Bārtija joprojām ir pirmajā vietā. Naomi Osaka ieņem otro pozīciju, Simona Halepa noslēdz labāko trijnieku, bet TOP 5 atrodamas arī Sofija Kenina un Jeļina Svitoļina.

Vīriešu tenisa asociācijas (ATP) rangā Ernests Gulbis saglabājis 189. vietu, Mārtiņš Podžus ierindojas 425. vietā, bet Kārlis Ozoliņš ir 994. pozīcijā. Rangā no latviešiem vēl ir Artūrs Lazdiņš un Mārtiņs Rocēns (abi dalītā 1567.), bet Jānis Podžus ieņem 1602. vietu.

ATP rangā līderpozīcijā joprojām ir Novāks Džokovičs, bet Daniils Medvedevs pakāpies uz otro vietu, pozīciju zemāk nobīdot Rafaelu Nadalu. Dominiks Tīms un Stefans Cicips noslēdz TOP 5.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!