Prestižajā Vimbldonas tenisa čempionātā aizvadīta otrā diena, kurā ar akrobātiskiem sitieniem izcēlās Angelika Kerbere un Serēna Viljamsa, bet Nikss Kiriss savā mačā publiku uzjautrināja ar dažādiem saucieniem un skaistām izspēlēm, bet pāris reizes punktu guvumus viņš atzīmēja gluži kā futbolists.

Pagājušā gada čempione Kerbere pirmās kārta mačā ar 6-4, 6-3 apspēlēja citu Vācijas tenisisti Tatjanu Mariju, savukārt pasaules ranga līdere Ešlija Bārtija ar 6-4, 6-2 pieveica ķīnieti Saisai Dženu.

Vēl krieviete Marija Šarapova nepabeidza cīņu pret Paulīni Parmentjē no Francijas. Pēc pirmajiem diviem setiem rezultāts bija 6-4, 6-7 (4:7), bet pie trešā seta rezultāta 0-5 Šarapova izstājās. Serēna Viljamsa ar 6-2, 7-5 apspēlēja itālieti Džūliju Gato-Montikoni, spēli noslēdzot ar lielisku epizodi.

Vīriešu turnīrā Rodžers Federers ar 3-6, 6-1, 6-2, 6-2 pārspēja Dienvidāfrikas Republikas tenisistu Loidu Herisu, bet Kiris smagā pirmās kārtas cīņā ar 7-6 (7:4), 3-6, 7-6 (), 0-6, 6-1 pieveica tautieti Džordanu Tompsonu.

Rafaels Nadals no Spānijas savā pirmās kārtas mačā ar 6-3, 6-1, 6-3 sagrāva kvalifikāciju pārvarējušo japāni Juiči Sugitu, un turnīru turpinās ar dueli pret Kiri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!