Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Otrdienas, 2. jūlija, vakarā ar paziņojumu, ka uzlauzts viņas "Instagram" konts, klajā nākusi Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko, kurai pēc izstāšanās no vienspēļu sacensībām prestižais Vimbldonas turnīrs turpināsies ar dubultspēlēm.

"Diemžēl mans "Instagram" profils tika uzlauzts, un es ļoti ceru, ka to atgūšu pēc iespējas ātrāk. Es atvainojos, ja kādu ir aizvainojušas manas ziņas, tās nerakstīju es," tviterī vēstījusi Ostapenko.

Sportiste otrdienas vakarā "Instagram" publicējusi pēdējo foto, kā arī atskaitījusies faniem īsajos video stāstiņos, kas izdzēšas pēc diennakts. Aptuveni divas stundas vēlāk viņa tviterī ziņojusi par to, ka konts uzlauzts.

"Draugi, šajās turpmākajās dienās es būšu tviterī, jo, kā jau iepriekš minēju, mans "Instagram" konts tika uzlauzts," ar saviem faniem komunikāciju tviterī turpinājusi Ostapenko.

Ostapenko fani un atbalstītāji steiguši viņu uzmundrināt un aicinājuši neskumt par šo starpgadījumu, un vēlāk tenisiste faniem tviterī atrādījusi arī savas vakariņas.

Atgādinām, ka šopavasar līdzīgu incidentu piedzīvoja arī svarcēlāja Rebeka Koha. Tāpat arī no hakeriem cieta un savu "Instagram" foto blogu ar plašo sekotāju pulku pirms kāda laika pazaudēja mūziķis Intars Busulis.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on Jul 2, 2019 at 8:41am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!