Foto: Publicitātes foto
Par pludmales volejbola šova "King of the beach" uzvarētāju svētdien Dzintaros kļuva Ingars Ivanovs.

Finālspēlē Ivanovs pārī ar pagājušā gada šova uzvarētāju Aleksandru Samoilovu ar rezultātu 2-1 (21:19, 18:21, 15:13) pieveica Mārtiņu Pļaviņu un Jāni Šmēdiņu.

Ivanovs kā turnīra uzvarētājs saņēma galveno balvu 800 eiro (562 latu) apmērā.

Pusfinālos no apakšgrupām iekļuva Ivanovs un Samoilovs, kā arī brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi.

Kā ziņots, "King of the beach" ir īpaša izspēles sistēma - sākotnēji astoņi dalībnieki tika sadalīti divās grupās pa četriem katrā, kur katrs ar katru no pāriniekiem izspēlēja pa vienam setam. Kopā katrs dalībnieks izspēlēja trīs setus, katru līdz 17 punktiem. Pēc izspēles tika noteiktas spēlētāju ieņemtās vietas grupās - vispirms pēc uzvarēto setu skaita, tad pēc iegūto un zaudēto punktu attiecības.

Grupu divu pirmo vietu ieguvēji ar katru no pāriniekiem izspēlēja pa vienam setam līdz 17 punktiem, kur tika noteikti divi labākie spēlētāji, kas savā starpā cīnīsies finālspēlē.

Finālā grupas pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlējās komandas biedrus no visiem dalībniekiem, kas bija sākuši cīņu par pludmales karaļa titulu un izspēlēja pilnu spēli līdz divu setu uzvarai.

"King of the beach" titulu izcīnīja tas spēlētājs, kurš pārī ar savu izvēlēto partneri uzvarēja spēli.

Atšķirībā no citiem turnīriem, šajā katrs spēlētājs spēlē pats par sevi un uzvarētājs ir tikai viens.

Jau vēstīts, ka par 2009.gada pludmales karali tika kronēts Toms Šmēdiņš, savukārt pagājušajā gadā šo titulu izcīnīja Samoilovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!