RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" sestdien savā laukumā "Credit24" meistarlīgas spēlē svinēja uzvaru pār Jēkabpils "Lūšiem".

Jūrmalas komanda mājās "Lūšus" pieveica ar 3-0 (25:16, 25:20, 25:19).

Mājinieku vienībā rezultatīvākais ar 24 punktiem, no tiem trīs gūstot ar servi, bija Matīss Gabdulļins. 15 punktus guva Patriks Pinka, bet Oļegs Klopovs guva deviņus punktus, četrus sakrājot blokā.

Viesiem 17 punktus guva Aleksandrs Samuilovs, deviņus – Jānis Medenis.

Turnīra tabulā līderpozīcijās ar 34 punktiem 12 spēlēs ir Tartu "BigBank", bet Latvijas vienības aizņem pēdējās četras vietas. Sestā ar 14 punktiem 13 mačos ir RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala", ar desmit punktiem desmit spēlēs seko Jēkabpils "Lūši", DU/"Ezerzeme" iekrājusi deviņus punktus desmit cīņās, bet "Biolars"/"Jelgava MSĢ" 11 dueļos tikusi pie četriem punktiem.

Šosezon "Credit24" meistarlīgas sacensībās piedalās deviņas komandas – pa četrām no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", Tallinas "Selver" un "TalTech") un Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava MSĢ") un viena Lietuvas vienība – Klaipēdas "Amber Volley".

Pērnās sezonas turnīrā uzvaru svinēja Tallinas "Selver", kas finālā pārspēja "Saaremaa", bet trešo vietu izcīnīja Jēkabpils "Lūši".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!