Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Uģa Krastiņa vadītā Ukrainas izlase Eiropas Zelta līgas turnīru volejbolā Horvātijas pilsētā Varaždinā iesākusi ar divām uzvarām, ceturtdien, tāpat kā dienu iepriekš, pieveicot Horvātiju četros setos.

Ukrainas izlase ceturtdien izbraukumā pieveica Horvātiju ar 3-1 (25:23, 20:25, 25:20, 25:17).

Uzvarētāju labā 19 punktus guva Oļehs Plotņickis, 13 punktus – Iļja Kovaļovs. Mājiniekiem pa 16 punktiem guva Marko Sedlačeks un Petars Džirličs, četrus no tiem sakrājot blokā.

Krievijas iebrukuma Ukrainā dēļ Ukrainas izlase pasaules čempionātam gatavojas Polijā un abas spēles ar Horvātiju aizvadīja viesos. Jau ziņots, ka arī trešdien Varaždinā Ukraina bija pārāka četros setos.

28. un 29. maijā Ukraina divas spēles aizvadīs Spānijā ar šīs valsts izlasi.

Trešdien pirmo spēli Eiropas Zelta līgā Beļģijas pilsētā Ālstā, kur aizvadītajā sezonā spēlēja Latvijas valstsvienības diagonālais spēlētājs Renārs Jansons, aizvadīja arī Latvijas izlase, piekāpjoties mājiniekiem ar 0-3 (16:25, 25:27, 16:25).

Sestdien Latvijas izlase Liepājā aizvadīs cīņu ar Igaunijas vienību, 1. jūnijā turpat spēlēs ar Čehiju, 4. jūnijā ar Čehiju tiksies viesos, 8. jūnijā spēlēs Igaunijā, bet grupu turnīru beigs 11. jūnijā Daugavpilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!