Foto: Latvijas Volejbola federācija

Jēkabpils "Lūšu" komanda svētdien cieta zaudējumu savā pēdējā "Credit24" volejbola meistarlīgas regulārā čempionāta spēlē.

Jēkabpilieši viesos ar rezultātu 0-3 (25:27, 18:25, 23:25) piekāpās Klaipēdas "Amber Volley" komandai.

"Lūšiem" rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Kristers Dardzāns, kurš trīs punktus guva ar netveramajām servēm. Blokā ar trīs punktiem atzīmējās Vladislavs Blumbergs.

Klaipēdas vienībai 17 punktus guva Roberts Juhņevičs.

Līgas vadībā ar 33 punktiem 14 cīņās ir "Saaremaa". No Latvijas klubiem visaugstāk ar 20 punktiem 14 mačos atrodas Jēkabpils "Lūši", kas ir ceturtie, kamēr "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" ar 16 punktiem 12 cīņās ir sestā.

Šosezon "Credit24" Meistarlīgas sacensības uzsāka desmit komandas - piecas no Igaunijas (Tartu "Bigbank", "Parnu", "Saaremaa", Tallinas "Selver" un "TalTech"), četras no Latvijas ("Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala", Jēkabpils "Lūši" un "Biolars"/"Jelgava"), un dalībnieku vidū atkal ir Lietuvas pārstāvji - Klaipēdas "Amber Volley".

Divas Latvijas komandas "Biolars"/"Jelgava" un "Daugavpils Universitāte"/"Ezerzeme" šosezon Meistarlīgā Covid-19 ierobežojumu dēļ vairs nespēlē.

Pērn marta beigās turnīra rīkotāji Covid-19 izplatības dēļ pieņēma lēmumu neizspēlēt "Final four" turnīru, kā rezultātā čempioni netika kronēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!