Foto: F64

Par pludmales volejbola šova "King of the beach" uzvarētāju Dubultos, "Orizzonte beach" stadionā svētdien kļuva Aleksandrs Samoilovs.

Finālspēlē Samoilovs pārī ar Jāni Šmēdiņu trīs setos ar 2-1 (8:21, 21:19, 15:12) pieveica Mārtiņu Pļaviņu un Tomu Šmēdiņu.

Ņemot vērā to, ka Jānis Šmēdiņš nespēja izkļūt no apakšgrupas, par absolūto uzvarētāju tika kronēts tieši Samoilovs.

Pusfinālos no apakšgrupām iekļuva Samoilovs un Toms Vanags, kā arī Pļaviņš un Ruslans Sorokins.

Sākotnēji visi astoņi titula pretendenti bija sadalīti pa četriem divās grupās, kur ar katru no pāriniekiem izspēlēja pa vienam setam, kopā trīs setus - katru līdz 21 punktam.

Grupu divu pirmo vietu ieguvēji ar katru no pāriniekiem izspēlēja pa vienam setam un noteica divus labākos spēlētājus, kas savā starpā cīnīsies finālspēlē.

Finālā grupas pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlējās komandas biedrus no visiem dalībniekiem, kas bija uzsākuši cīņu par pludmales karaļa titulu un izspēlēja pilnu spēli, līdz divu setu uzvarai.

Sacensības organizēja Latvijas Pludmales volejbola līga (LPVL) sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) jau otro gadu pēc kārtas.

Kā ziņots, pirmajā "King of the beach" turnīrā pagājušajā gadā Toms Šmēdiņš pārī ar Pļaviņu finālmačā aizraujošā un skatāmā spēlē ar 2-0 (21:19, 22:20) pieveica Andri Krūmiņu un Samoilovu, atstājot Krūmiņu otrajā vietā, bet trešajā vietā ierindojās Sorokins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!