Foto: Foto: Renārs Buivids

"Schenker" Superkausā aizvadītā gada Superkausa ieguvēji "Biolars/Jelgava" saspringtā finālspēlē ar 1-3 piekāpās Tallinas Tehniskās universitātes (TTU) komandai, savukārt trešo vietu izcīnīja "Bigbank Tartu", kas trīs setos uzvarēja mājiniekus "RTU/Robežsardze" komandu, vēsta Latvijas Volejbola federācijas mājaslapa.

"Biolars/Jelgava" spēlētājs Austris Štāls pēc spēles atzina, ka iespēja uzvarēt un iegūt otro gadu pēc kārtas Superkausa galveno balvu bija, bet pašu kļūdas liedza iespēju rezultātu vērst sev par labu: "Mēs paši nokļūdījāmies vairāk kā mums to vajadzēja. Nenospēlējām kā vajadzēja, tāpēc arī tāds rezultāts. Par katru bumbu ir jācīnās un katra bumba ir jāmēģina izspēlēt pēc iespējas precīzāk, bet mums šoreiz tas neizdevās.

Nedaudz pietrūka, lai uzvarētu arī ceturtajā setā, bet uzskatu, ka komandai ir diezgan laba izredzes aizvadīt labu sezonu. Ir jāpieslīpē dažas lietas un mēs pacīnīsies gan ar igauņiem, gan latviešu komandām."

Aizvadītajā gadā tika uzsākta tradīcija pirms regulārās sezonas sākuma aizvadīt Superkausu, kur tiekas divas spēcīgākās Latvijas un Igaunijas vīriešu komandas.

VK Biolars/Jelgava - TTU 1-3 (-22,-27,19,-23).

Biolars/Jelgava sastāvā Andrejam Baburovam 17, Aleksandram Kudrjašovam 15, Matīsam Gabdulļinam 13, Pēterim Aukmanim 11, Edgaram Baikam 6, Kārlim Levinskim 4, Rolandam Ozoliņam 3 gūti punkti.

RTU/Robežsardze - Bigbank Tartu 0-3 (-24,-19,-23) statistika

RTU/Robežsardze komandā rezultatīvākie spēlētāji ar 9 gūtiem punktiem bija Edgars Točs un Toms Vanags. Jānim Liepiņam 8, Aleksandram Avdējevam 6, Artūram Beišam 4 gūti punkti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!