Foto: AFP/Scanpix/LETA
2022. gada Pasaules kausa finālturnīrā otrdien kā pirmā iekļuva Argentīnas futbola izlase, bet tās pretiniece svētdien finālā būs Maroka vai trofejas glabātāja Francija, kas "savstarpējās attiecības" laukumā noskaidros otrajā pusfinālā trešdienas, 14. decembra, vakarā.

Spēle risināsies "Al Bayt Stadium" Horas pilsētā, kas atrodas aptuveni 50 kilometrus no Kataras galvaspilsētas Dohas. Piekrastes pilsētiņā ir apmēram 200 000 iedzīvotāju, bet 2021. gadā atvērtajā stadionā ir 68 895 skatītāju vietas.

Francijas un Marokas ceļi oficiālās spēlēs krustojušies piecas reizes, bet vēl vairākas neoficiālas spēles bijušas 60., 70. un 80. gados. Oficiālajos mačos četras uzvaras ir Francijai, bet līdz šim pēdējā savstarpējā spēle 2007. gadā Parīzē noslēdzās 2:2.

2022. gada Pasaules kausa otro pusfinālu tiesāt uzticēts meksikānim Cēzaram Ramosam, bet viņa asistenti būs Alvertons Morins un Migels Ernandess. Ramosam šī būs ceturtā spēle Katarā, bet vienā no viņa tiesātajiem mačiem Marokas izlase sagādāja zaudējumu Beļģijai ar 2:0.

Pārsteidzošās Marokas un Francijas duelis sāksies pulksten 21:00 pēc Latvijas laika. Portāls "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!