Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenajam trenerim Ģirtam Ankipānam nebija lielu iebildumu par hokejistu parādīto sniegumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik", taču spēle nevienādos sastāvos ir jāuzlabo.

Jau vēstīts, ka pirmdien Rīgas "Dinamo" izbraukumā ar rezultātu 0:4 zaudēja "Ņeftehimik". Visus četrus vārtus rīdzinieki ielaida, kad spēlēja skaitliskajā mazākumā.

"Bija redzams, ka viņi mums vairākās epizodēs bija soli priekšā. Pēc iepriekšējā zaudējuma (pret Helsinku "Jokerit" 2:7) bija pazudusi pārliecība. Strādāsim pie tā. Kopumā pret komandas spēli lielu iebildumu nav. Spēle mazākumā mums nenostrādāja, arī spēle vairākumā nē, bet mums ir jāpārvar šīs grūtības," Ankipāna teiktais pēcspēles preses konferencē citēts "Ņeftehimik" mājaslapā internetā.

Savukārt Ņižņekamskas komandas galvenais treneris Vjačeslavs Bucajevs bija priecīgs par pirmo uzvaru pirmajā sezonas mājas spēlē. "Ne viss izdevās tā, kā mēs to vēlējāmies, bet rezultāts ir mums labvēlīgs. Mēs uzvarējām, un ar to es visus apsveicu," teica Bucajevs.

Rīgas "Dinamo" šo izbraukuma spēļu sēriju turpinās ceturtdien, kad spēkosies ar Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!