Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Tāpat kā Rīgas "Dinamo", arī kluba jauniešu komanda HK "Rīga" savu jauno sezonu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) A divīzijā iesāks izbraukumā, pirmajā mačā 7.septembrī Mitiščos tiekoties ar vietējo "Mitiščenskije Atlanti" komandu.

MHL trešdien publiskotajā 2011./2012. gada sezonas kalendārā redzams, ka rīdzinieki izbraukumā aizvadīs pirmās sešas čempionāta spēles, ieskaitot divas Popradā pret līgas jaunpienācējiem, "Tartu vilkiem", un savu skatītāju priekšā laukumā izies tikai 24.septembrī, kad uzņems "Spartak" vienību.

Tāpat kā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunā sezona, arī MHL čempionāts iesāksies ar aizvadītās sezonas čempionu dueli – 6.septembrī turnīra pirmo spēli aizvadīs "Krasnaja Armija" un "Staļnije ļisi" komandas.

Šosezon MHL čempionātā spēlēs 32 komandas, ka sadalītas divās konferencēs – Austrumu un Rietumu – un četrās divīzijās. KH "Rīga" tāpat kā iepriekšējā sezonā spēlēs Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijā kopā ar Čerepovecas "Almaz", Bobruiskas "Dinamo-Šiņņik", Sanktpēterburgas "Serebrjanije ļvi", Sanktpēterburgas SKA-1964, Voskresenskas "Himik", Popradas "Tatrskije volki" un Minskas "Junostj".

MHL regulārajā čempionātā kopumā tiks aizvadītas 960 spēles. "Play-off" turnīrs sāksies 15.martā, bet čempionāta fināla pirmais mačs – 19. aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!