Foto: F64

Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kriss Holts, kurš aizvadīto sezonu spēlēja Skotijā, Brehedas "Clan" komandā, paziņojis par aiziešanu no profesionālā sporta.

"Es gribu no visas sirds pateikties "Clan" līdzjutējiem par tādām atvadām. Es nekad neaizmirsīšu savu pēdējo profesionāļa spēli," savā "Twitter" kontā ierakstījis 31 gadu vecais Holts.

Viņa pēdējā spēle bija Lielbritānijas Elites hokeja līgas (EIHL) "play-off" turnīra ceturtdaļfināla sērijas mačs pret Fifes "Flyers", kurā Holta pārstāvētā komanda sērijā līdz četrām uzvarām zaudēja ar 3-4.

Pēc aiziešanas no Rīgas "Dinamo" 2011./2012. gada sezonas beigās Holts turpināja spēlēt Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), pārstāvot Jekaterinburgas "Avtomobiļist" un Doņeckas "Donbass". 2013./2-14. gada sezonu viņš izlaida, nākamo iesāka Itālijas čempionātā, "Ritten" vienībā, bet noslēdza Čehijas kluba Znojmo "Orli" komandā, kas spēlē Austrijas čempionātā. Šīs sezonas sākumā Holts pārcēlās uz Skotiju un pievienojās Brehedas "Clan" vienībai, kuras sastāvā aizvadīja 41 spēli EIHL regulārajā čempionātā un četras - izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!