Foto: Itar-Tass/Scanpix
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Doņeckas "Donbass" vadība apsver iespēju pašreizējo kluba galveno treneri slovāku Jūliusu Šupleru aizstāt ar bijušo Krievijas izlases galveno treneri Vjačeslavu Bikovu, ziņo aģentūra "Sport Ukraini".

Kā ziņo Ukrainas medijs, Doņeckas kluba vadība nav apmierināta ar komandas līdzšinējiem rezultātiem KHL čempionātā un plāno veikt galvenā trenera maiņu.

Viens no kandidātiem ir arī Bikovs, kurš iepriekš trenējis gan Krievijas izlasi, gan KHL klubus Maskavas "CSKA" un Ufas "Salavat Julajev", bet tagad ir Polijas izlases konsultants.

Sarunas starp treneri un kluba vadību jau esot notikušas, bet Bikovs lūdzis laiku apdomāt piedāvājumu. Gaidāms, ka pie "Donbass" stūres krievu speciālistu varēs ieraudzīt jau ziemā.

Iepriekš parādījās baumas, ka Bikovs varētu atgriezties "Salavat Julajev" galvenā trenera amatā, bet pats speciālists diezgan nesen izteicās, ka pagaidām vēl nevēlas atgriezties pilna laika darbā.

Citi mediji, ka paziņojuši, ka šī informācija varētu būt "preses pīle". Tā izdevums "Sovetskij Sport" vēsta, ka šī ziņa esot tālu no patiesības.

Kā zināms, "Donbass" rindās spēlē arī 25 gadus vecais latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, kurš šosezon laukumā devies 11 spēlēs, guvis divus vārtus, veicis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Pēdējo mēnesi gan Bārtulis nav spēlējis cirkšņa traumas dēļ, bet pašlaik jau atsācis treniņus.

"Donbass" vienība, kurā par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik ar 26 punktiem 23 spēlēs ieņem 11.vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!