Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš savu karjeru turpinās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Čeļabinskas "Traktor", vēsta kluba mājaslapa internetā.

Līgums ar Dārziņu parakstīts uz vienu sezonu, bet "Traktor" un viņa līdzšinēja kluba Kazaņas "Ak Bars" darījuma detaļas pagaidām nav zināmas.

Aizvadītajā sezonā 28 gadus vecais Dārziņš "Ak Bars" sastāvā nospēlēja 28 spēles, kurās izcēlās ar četriem vārtu guvumiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Gagarina kausa izcīņā Dārziņš deviņās spēlēs guva četrus vārtus.


Dārziņš maijā palīdzēja Latvijas izlasei pasaules hokeja čempionātā. Viņš bija komandas kapteinis un septiņās spēlēs guva piecus vārtus, kā arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Atgādinām, ka Dārziņu savā īpašumā vēlējās iegūt arī Rīgas "Dinamo" komanda.

Dārziņu 2003. gadā Nacionālās hokeja līgas draftā izvēlējās Nešvilas "Predators". Savas karjeras laikā viņš spēlējis Somijas komandās Raumas "Lukko" un Tamperes "Ilves", Čehijas vienībās "Vsetin" un "Trinec", Baltkrievijas klubā "Gomel".

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā "Traktor" komanda spēlēja KHL Gagarina kausa finālā, kurā piekāpās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītājai Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!