Foto: Kadrs no video

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš savainojuma gūšanas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa spēlē intervijā izdevumam "championat.ru" atzina, ka video ierakstā epizode izskatījusies biedējoši.

Daugaviņš traumu guva Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas trešajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA, bet viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā komanda Maskavas "Spartak" zaudēja ar 2:5. Otrā perioda izskaņā Daugaviņš kreisajā malā izgāja viens pret SKA vārtsargu Igoru Šestjorkinu, kurš latviešu uzbrucēju paklupināja. Tā kā epizode bija tuvu apmalei, Daugaviņš nespēja izvairīties un sagrupēties, sāpīgi ielidojot apmalē.

"Viss notika tik ātri, ātrumi bija neprātīgi. Vienkārši sagadīšanās. Parasta hokeja epizode. Pilnā ātrumā ietriecos apmalē. Visu laiku biju pie samaņas. Vienkārši nezināju, kas ar mani. Tāpēc bija stress. Nav patīkami, ja tevi aizved "ātrajos"," stāsta Daugaviņš.

Latviešu uzbrucējs atzina, ka nav dusmīgs un notikušajā nevaino SKA vārtsargu Šestjorkinu, kurš centās sargāt savus vārtus. "Tas ir hokejs, te neviens speciāli traumas negrib sagādāt."

"Video ierakstā epizode izskatījās biedējoši, visi pārdzīvoja. Sazināmies ar puišiem, visi atbalsta un gaida mani atgriežamies. Karsums pat ēst atveda," piebilst Daugaviņš.

Uzbrucējs neko neteica par gūto traumu, jo to neļaujot līgums ar "Spartak". Pirms tam krievu mediji ziņoja, ka Daugaviņam ir lauztas ribas, bet pleiras dobumā esot uzkrājušās asins un gaiss.

Daugaviņš vairs nedosies laukumā Gagarina kausa pirmās kārtas duelī starp "Spartak" un SKA. Visticamāk, pilnvērtīgi par Daugaviņa traumu un tās nopietnību kļūs zināms tikai pēc "Spartak" izkrišanas no Gagarina kausa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!