Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" jāsāk gūt vārti un tad arī izdosies pārtraukt zaudējumu sēriju regulārā čempionāta spēlēs, uzskata kluba aizsargs Bens Māršāls.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien ar rezultātu 0:3 savā laukumā piekāpās Sanktpēterburgas SKA.

"Spēlējām agresīvi, ļoti centāmies un atdevām sevi visu. Manuprāt, mēs šodien bijām pelnījuši vairāk. Pāris neveiksmīgas epizodes un beigās šāds rezultāts," kluba mājaslapā citēts Māršals. "Protams, nedrīkst visu novelt uz neveiksmīgiem momentiem, bet, manuprāt, rezultāts šoreiz neattaisno spēles gaitu. Šis neveiksmīgais posms vienkārši ir jāpārdzīvo."

"Katram hokejistam ir bijuši šādi momenti karjeras laikā. Katram ir jāatceras, ka mēs šajā visā esam kopā un kopā arī no tā ir jācenšas izkļūt," viņš turpināja. "Komandā nav tikai "es". Šodien spēlējām labi, rādījām labu sniegumu. Mums jāgūst vārti un, manuprāt, visam vajadzētu sakārtoties."

Rīgas "Dinamo" vārtos debija spēli aizvadīja vārtsargs Andrejs Makarovs, kurš atvairīja 27 no 30 pretinieku metieniem.

"Andrejs nospēlēja lieliski. Ienākt komandā un uzreiz būt spēlē – tas nav viegli. Nerunājot par to, kāda līmeņa pretinieks bija šovakar. Viņš tiešām padarīja ļoti lielu darbu," sacīja Māršals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!