Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" paziņojis datumus divām pārbaudes spēlēm jūlija izskaņā, kurās klubs Liepājā tiksies ar Krievijas Augstākās līgas (VHL) čempionāta komandām Almetjevskas "Ņeftjaņik" un pašreizējiem VHL čempioniem Karagandas "Sariarka", vēsta klubs.

Komanda nometnes laikā 24. jūlijā, pulksten 17.00 Liepājas Olimpiskā centra ledus hallē tiksies ar "Ņeftjaņik", bet divas dienas vēlāk, arī pulksten 17.00 uzņems "Sariarka" vienību.

"Sariarka" 2018./2019. gada sezonā Latvijas trenera Leonīda Tambijeva vadībā izcīnīja VHL līgas Petrova kausu. Komandas sastāvā spēlēja Edgars Siksna un Kirils Tambijevs, bet trenerim asistēja Latvijas speciālisti Atvars Tribuncovs un Andrejs Banada.

Komandu pirms sezonas pastiprinājis Kirils Galoha, kurš pērn paspēja uzspēlēt gan "Optibet" hokeja līgas vienībā "Mogo", gan Vācijas trešās līgas komandā "EHC Waldkraiburg", gan Francijas otrās līgas klubā "Neuilly-sur-Marne". Tieši Francijā uzbrucējs noslēdza sezonu.

Savukārt Almetjevskas vienību pārstāv bijušais "Dinamo" uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs.

Jau ziņots, ka klubs augusta sākumā piedalīsies pārbaudes turnīrā Sočos, kur bez "Dinamo" un vietējās komandas startēs arī "Lokomotiv", Sanktpēterburgas SKA un Krievijas olimpiskā izlase.

Taču "Latvijas Dzelzceļa" kauss turpmāk tiks dēvēts par Tradicionālo pirmssezonas pārbaudes turnīru, bet tā norises vieta paliks tā pati - "Arēnā Rīga".

Turnīrā dalību apstiprinājušas četras KHL vienības - Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars", Minskas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", kuras rindās būs arī leģendārais Krievijas hokejists Pāvels Dacjuks.

Tradicionālais turnīrs notiks no 20. līdz 25. augustam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!