Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" jaunpienācējs Filips Toluzakovs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pret Bratislavas "Slovan" gandrīz atklāja rezultativitātes statistiku šajā klubā, taču abas reizes ripa nenonāca vārtos.

Kā ziņojām, šai spēlē "Dinamo" zaudēja "Slovan" ar 1:2.

Filips Toluzakovs, kuram šī bija otrā spēle "Dinamo" sastāvā, trešajā periodā varēja gūt savus pirmos vārtus Rīgas kluba sastāvā, taču tiesneši pēc video atkārtojuma noskatīšanās, konstatēja, ka uzbrucējs ripu bija raidījis pāri vārtiem.

"Man atdeva labu piespēli, izdevās uzreiz mest pa vārtiem un man šķita, ka ripa bija vārtos. Likās, ka ripa iesprūda vārtu konstrukcijas augšējā stūrī," stāsta uzbrucējs.

Otrreiz pārspēt "Slovan" vārtsargu Bariju Brastu Toluzakovam bija iespēja pārspēt pēcspēles metienos, taču arī šoreiz veiksme nebija krievu hokejista pusē. "Kad izpildīju pēcspēles metienu, vārtsargs labi nospēlēja ar nūju un izsita man ripu. Es teiktu, ka metienu izpildīju slikti, vajadzēja apvest vārtsargu uz otru pusi," paškritisks par šo epizodi bija uzbrucējs.

Komentējot spēli, Toluzakovs atzina, ka pretinieks bijis spēcīgāks, taču arī rīdziniekiem bija iespēja uzvarēt. "Pretinieks šovakar bija spēcīgāks pēcspēles metienos. Nepaveicās savu momentu realizācijā; iespējas mums bija. Vajadzēja precīzākas piespēles, precīzākus metienus. Manuprāt, papildlaikā uzvarai bijām tuvāk nekā "Slovan"," saka hokejists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!