Foto: F64

Pēc kārtējā zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džeimijs Džonsons norādīja uz komandas daudzajiem nevajadzīgajiem noraidījumiem, kā arī nespēju gūt vārtus, vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

Pirmajā mačā pēc novembra pārtraukuma un galvenā trenera nomainīšanas Rīgas "Dinamo" trešdien savās mājās "Arēnā Rīga" ar 0:3 zaudēja Laura Dārziņa pārstāvētajai vienībai Kazaņas "Ak Bars", negūstot vārtus jau otrajā mačā pēc kārtas.

"Jā, tas ir patiešām nomācoši, kad nespējam gūt vārtus. Tā jau ir divas spēles pēc kārtas, mums beidzot ir jāatrod veids, kā gūt vārtus – tā ir mūsu lielākā problēma šosezon, kāpēc tiek piedzīvoti zaudējumi. Nākamā lieta – palikt ārpus noraidīto soliņa. Mēs pārāk daudz nopelnām muļķīgus noraidījumus un tādā veidā zaudējam laiku, lai paši veidotu savas vārtu gūšanas iespējas, jo mēs "atsitamies" mazākumā," uz problēmām komandā norāda hokejists.


Runājot par trenera maiņu, Džonsons atzina, ka nekas jau būtībā nav mainījies – "tā pati džeku grupa, tie paši treneri" un "jaunu divriteni izgudrot nevar".

" Lai uzvarētu ir jāgūst vārti. Šodien atkal nespējām atrast veidu, kā iemest. Ir jāatzīst, ka šodien neparādījām savu labāko sniegumu. Īpaši spēles sākumā – ielaist vārtus tik ātri nedrīkst! Turklāt visu spēli mums bija problēmas ar noraidījumiem," piebilst uzbrucējs, kurš 25 mačos ir guvis četrus vārtus un izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles. "Šosezon neizmantojam iespējas pārāk daudz – tas ir ļoti nomācoši. Ir jaunu diena, šim ir jātiek pāri. Ja nespēsim ar sevi tikt galā – nekas neuzlabosies. Es esmu drošs, ka mēs varam."

Nākamo maču "Dinamo" aizvadīs piektdien, kad "Arēnā Rīga" uzņems Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!