Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Džeimijs Džonsons pēc uzvaras pār Jekaterinburgas "Avtomobiļist" atzina, ka šis panākums komandai ir ļoti svarīgs.

Atgādinām, ka piektdien Rīgas "Dinamo" KHL pastarīšu duelī izbraukumā ar rezultātu 3:1 pārspēja "Avtomobiļist" komandu.

"Noteikti bija jāuzvar! Ja spēlējam pret komandu, kura, pēc statistikas rādītājiem, ir līdzīga vai dažviet vājāka, ir jāņem trīs punkti. Tu nedrīksti atļauties zaudēt šādas spēles. Īpaši situācijā, kādā mēs esam šobrīd, kad uzvaras mums ir vajadzīgas vairāk par visu," Rīgas komandas oficiālajā mājaslapā internetā citēts Džonsons.

Džonsons aizvadītajā cīņā jau 23.sekundē izcēlās ar vārtu guvumu: "Šādi ātrie vārti vienmēr palīdz. Strādā uz abām komandām – mums pacēlums, bet pretiniekam tāds ātrs šoks. Mums maiņa, domāju, spēlēja ļoti labi. Labi sapratāmies un izkārtojām momentus. Vienmēr ir patīkami tā iesākt spēli, kad gūsti divus vārtus."

Tomēr rīdziniekiem atkal nevedās spēle vairākumā, un Džonsons apzinās, ka tā ir lielākā problēma "Dinamo" komandai.

"Jā, mēs centāmies gūt vārtus vairākumā, un atkal tas neizdevās. Kaut kur "iesprūdām". Varbūt atkal gribējām vienkāršas lietas sarežģīt," turpināja uzbrucējs. "Vairākums ir diezgan liela mūsu problēma. Ir grūti uzvarēt spēles, ja netiek izmantotas iespējas vairākumā. Reāla iespēja kontrolēt ripu pretinieka zonā un gūt vārtus."

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 33 spēlēs ieņem priekšpēdējo, 13.pozīciju, no "play-off" zonas joprojām atpaliekot par 14 punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!