Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Pols Ščehura, kurš guva vienīgos vārtus pamatlaikā izbraukuma mačā Prāgā pret "Lev", pēc spēles atzina, ka komanda ir slikti aizvadījusi pirmās divas spēles trešdaļas.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" šajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Prāgas "Lev".

"Maču iesākām pārāk lēni un nespējām parādīt savu lābāko spēli pirmajos divos periodos. Trešajā trešdaļā spējām saņemties un kārtējo reizi lieliski nospēlēja Tellijs. Šovakar punktu mums izcīnīja tieši viņš. Mača izskaņā spēle izlīdzinājās, iespējas bija arī mums. Diemžēl, papildlaika pēdējā minūtē, mums nācās spēlēt mazākumā," spēles gaitu "Dinamo" mājas lapā analizē Ščehura.


"Pirmie divi periodi tiešām nebija labi. Tas arī izskaidro to, kāpēc spēles laikā izdarījām tik maz metienu. "Lev" mums metās virsū, izdarīja daudz metienus, bet mēs bijām pārāk pacietīgi. Kā jau teicu - trešajā periodā savu sniegumu uzlabojām un bija iespējas. Trāpījām arī pa vārtu stabu," stāsta Ščehura.

Hokejists norāda, ka pieļautās kļūdas jālabo, lai varētu cīnīties par punktiem arī nākamajā spēlē pret Maskavas CSKA. "Starp iepriekšējo spēli pret "Slovan" un šodienu bija gara pauze," skaidro kanādiešu uzbucējs. "Bijām izbraukumā un tikai trenējāmies, reizēm tās ir grūtāk un tad varbūt ir grūtāk iesākt nākamo spēli. Bet tas notiekti nav nekāds attaisnojums. Mums ir jābūt gataviem iziet laukumā un cīnīties. Uz nākamo spēli ir jālabo kļūdas, kuras tika pieļautas šovakar."

Pēcspēles metienu sērijā pirmajos trijos mēģinājumos Rīgas "Dinamo" rindās precīzs bija tikai Ščehura. Turpinājumā rezultatīvi bija Ņiživijs un divreiz Klepišs, bet Ščehura Engrenu nepārspēja.

"Pirms izpildīju pirmo pēcspēles metienu jau biju izdomājis, ko darīšu un arī izdevās vārtus gūt. Arī jau pirms otrā metienu zināju, kādu māņkustību veikšu un kā metīšu pa vārtiem. Domāju, "bullīti" izpildīju tīri labi, jāatzīst, ka "Lev" vārtsargs ļoti labi noreaģēja," saka Ščehura. "Šis ir smags zaudējums, bet nu jau ir jāraugās nākamās spēles virzienā. Esam priecīgi, ka ieguvām punktu, bet varēja būt arī divi vai visi trīs. Nākamā spēle pret CSKA ir jau parīt. Rīt labi jāpastrādā treniņā un tad jācīnās par punktiem arī mājās."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!