Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

Hokeja klubs "Rīga" nespēja otro dienu pēc kārtas Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē uzvarēt spēcīgo Sanktpēterburgas SKA-1946 komandu, piekāpjoties tai ar 2:4 (0:1, 1:1, 1:2).

Mača 22.minūtē "Rīga" pēc diviem Alekseja Ožgihina precīziem metieniem bija nonākusi iedzinējos jau ar 0:2, tomēr 25. minūtē Harijs Brants samazināja rezultāta starpību līdz minimumam.

Trešā perioda ievadā Sanktpēterburgas komanda atkal panāca divu vārtu pārsvaru, kad ar trāpīgu metienu atzīmējās Dmitrijs Ovečkins, tomēr tikai pāris minūtes pēc šī vārtu guvuma Rūdolfs Polcs atkal samazināja mājinieku atpalicību līdz minimumam. Izglābties no zaudējuma mājiniekiem gan neizdevās, jo 51. minūtē Ovečkins guva savus otros vārtus spēlē un panāca 4:2.

Šajā mačā abas vienības izcēlās ar nedisciplinētu spēli, jo kopumā tika nopelnītas 38 soda minūtes - 16 tika "Rīga", bet 22 pretiniekiem.

Komandas savā starpā tikās jau otrdien, kad "Rīga" nepilnas četras sekundes pirms pamatlaika beigām izrāva uzvaru ar 3:2.

Šīs nedēļas beigās un nākamās sākumā rīdzinieki viesosies pie Mitišču "Atlanti" komandas.

Ar 30 spēlēs izcīnītiem 22 punktiem "Rīga" ieņem 14. vietu Rietumu konferencē, bet SKA-1946 ar 48 punktiem 28 mačos ir otrā starp 17 vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!