Foto: dinamoriga.lv

"Dinamo" Rīga uzbrucējs Brendons Makmilans, pēc uzvaras pār "Jugra" izteicās, ka šādas uzvaras tikai nostiprina komandas pārliecību un parāda komandas raksturu, liecina informācija komandas mājaslapā.

Jau ziņots, ka, noslēdzot jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pirmo izbraukuma tūri, Rīgas "Dinamo" pirmdien Hantimansijskā dramatiskā cīņā atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā ar 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 1:0) pieveica vietējo "Jugra" komandu.

"Spēlējām šodien ļoti labi. Sākums gan neizdevās, bet spējām saņemties, kas parāda komandas raksturu. Ir labi, ka šodien izcīnījām divus punktus," norāda spēlētājs.

Kanādiešu uzbrucējs guva vārtus sešas minūtes pirms pamatlaika beigām.

"Pirmais vārtu guvums bija lielajā vairākumā. Miks mani labi atrada un, ar vārtu staba palīdzību, izdevās pārspēt vārtsargu. Šie vairākumi ir jārealizē. Ja komandai ir divu vīru pārsvars, vārti ir jāgūst. Īpaši šādā mirklī, kā bijām mēs. Ja domā par uzvarām un punktiem, savas iespējas ir jāizmanto," spriež Makmilans.

"Jā, mums ar Miku un Deniju sezona iesākusies veiksmīgi, bet joprojām tiek meklēta labākā ķīmija. Ir tikai sezonas sākums, bet ir, protams, patīkami. Galvenais darboties laukumā vienkārši, nesākt lieki domāt," apgalvo hokejists.

Jau vēstīts, ka "Dinamo" Rīga ceturtdien pret Maskavas "Spartak" uzsāks piecu mājas spēļu sēriju.

"Pirmo izbraukumu vērtēju pozitīvi. Iespējams, varējām izcīnīt vēl kādu punktu, bet pieci arī ir labi. Vienmēr jau gribās vairāk. Man patīk sākt sezonu izbraukumā, jo, kad esi vēl nebijušā vietā ar nesen satiktiem komandas biedriem, izdodas veidot lielisku saikni. Mums ir ļoti laba atmosfēra. Domāju, šis bija vērtīgs izbraukums, lai Rīgā atgrieztos vēl spēcīgāki un saliedētāki," atzīst Makmilans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!