Foto: DELFI

Šoruden Rīgas "Dinamo" hokeja komanda sāka savu sesto sezonu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), un tāpēc tapusi dokumentāla filma "Rīgas Dinamo 6.sezona. Sākums", informē "MTG TV Latvia" pārstāve Marta Zandersone.

Dokumentālo filmu varēs redzēt televīzijas kanālos TV6 un TV5 - 9.oktobrī 18:40 kanālā TV6 un 13.oktobrī 16:15 ar tulkojumu krievu valodā kanālā TV5.

Skatītāji varēs ieraudzīt unikālus kadrus no parādes brauciena cauri pilsētai līdz pat Rīgas "Dinamo" hokeja treniņu vietai, uzzināt, ar kādām sajūtām "Dinamo" spēlētāji sagaidīja jauno sezonu. Tāpat ikviens varēs noskaidrot, kāda atmosfēra valda komandā, un, ko par sezonas sākumu saka komandas kapteinis Sandis Ozoliņš.

Tāpat skatītājiem būs iespējams uzzināt, kādus uzdevums "Dinamo" komandai jaunajā sezonā devusi tās vadība, ar kādiem mērķiem pirms sezonas treniņnometnēs sviedrus lēja hokejisti. Dokumentālajā filmā būs atklāti stāsti, kādas izmaiņas komandu piemeklējušas starpsezonas laikā un, kas hokejistus sagaida sestajā KHL sezonā. Kā komanda tiecas uz izvirzītajiem mērķiem? Ko no saviem elkiem sagaida KHL labākie līdzjutēji? Uz šiem un citiem jautājumiem atbildes varēs noskaidrot dokumentālajā filmā "Dinamo Rīga 6.sezona. Sākums", norāda MTG.

Dokumentālajā filmā "Rīgas Dinamo 6.sezona. Sākums" gaidāmas intervijas ar Sandis Ozoliņu, Marcelu Hossu, Mikaelu Telkvistu un Rodrigo Laviņu. Spēlētāji atklās, cik ļoti spēles laikā jūt savus fanus, un ne tikai. Savukārt par "Dinamo" sniegumu komentārus un viedokļus izteiks bijušais Latvijas izlases hokejists un tagadējais komandas treneris Artis Ābols un Ģirts Ankipāns, kā arī Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis. Savukārt grupa "Dzelzs vilks" atklās, kā tapusi Rīgas "Dinamo" himna, kuru iecienījuši ne tikai hokeja līdzjutēji.

Dokumentālās filmas "Dinamo Rīga 6.sezona. Sākums" veidotājs ir LNT sporta ziņu vadītājs Edgars Barbaks. Par saviem lielākajiem veikumiem E.Barbaks uzskata divas filmas par Latvijas basketbola vēsturi, kurām tagad pievienojas arī šī dokumentālā filma par hokeju. E.Barbaks ir iepriekš vadījis raidījumus par Dakāras ralliju, kā arī vairākus sporta notikumu pasākumus. Dokumentālo filmu "Dinamo Rīga 6.sezona. Sākums" veido ne tikai E.Barbaks, bet viens no tās līdzautoriem ir pazīstamais sporta žurnālists Anatolijs Kreipāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!