Foto: F64

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas "Dinamo", vēsta čempionāta mājaslapa internetā.

KHL vēsta, ka līgums ar Karsumu pagarināts uz vienu sezonu, taču pati komanda par to vēl neinformē.

Karsums Maskavā aizvadījis divas sezonas. Aizvadītajā sezonā viņš guva 11 vārtus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles 56 spēlēs. Savukārt Gagarina kausā viņš 11 spēlēs guva trīs vārtus un izdarīja divas piespēles.

Līgums ar Maskavas "Dinamo" uz nākamo sezonu ir arī Kasparam Daugaviņam.

Jau vēstīts, ka Karsums nepalīdzēs Latvijas izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā, jo viņa ceļgalam tiks veiktas procedūras. Viņš pasaules čempionātos nav spēlējis piecas sezonas pēc kārtas.

Iepriekš savā karjerā Karsums mēģinājis nostiprināties NHL, tomēr tas viņam neizdevās, "Bruins" un Tampabejas "Lightning" sastāvos kopā aizvadot tikai 24 spēles, kurās guva vienus vārtus un izpildīja piecas rezultatīvas piespēles. Savukārt Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionātā Karsums aizvadījis 234 spēles, kurās guvis 64 vārtus un izpildījis 105 rezultatīvas piespēles.

Trīs sezonas viņš pavadījis arī Rīgas "Dinamo" komandā, 169 KHL regulārā čempionāta mačos izceļoties ar 58 vārtiem un 50 rezultatīvām piespēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!