Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien izcēlās Latvijas uzbrucējs Aleksandrs Kerčs juniors, tomēr viņa pārstāvētā Minskas "Junostj" komanda savā laukumā ar 5:6 (2:2, 2:1, 1:3) piekāpās Sanktpēterburgas "Serebrannije ļvi" vienībai.

Kerčs mača 12.minūtē izvirzīja savu komandu vadībā ar 2:1, 37.minūtē palīdzēja Sergejam Gončarovam panākt 4:2, bet 43.minūtē panāca arī 5:4, tomēr vadību "Junostj" nespēja noturēt un piedzīvoja zaudējumu.

Abas komandas savā starpā tikās arī dienu iepriekš, kad "Junostj" izcīnīja uzvaru ar 5:2, bet Kerčs izpildīja vienu rezultatīvu piespēli.

Šajā sezonā 34 aizvadītajās spēlēs Kerčs tagad guvis astoņus vārtus un izdarījis četras rezultatīvas piespēles.

Kā ziņots, vēl vienā mačā trešdien Latvijas aizsarga Aleksandra Galkina pārstāvētā Baltkrievijas komanda Minskas "Minskije zubri" savā laukumā ar rezultātu 2:3 pagarinājumā atzina Sanktpēterburgas SKA-1946 pārākumu.

MHL kopvērtējumā "Minskije zubri" komanda ar 72 punktiem 50 mačos saglabāja piekto pozīciju Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijā, bet tai ar 71 punktu seko tieši SKA-1946 vienība.

Septītajā pozīcijā ar 66 punktiem 50 cīņās atrodas "Junostj" komanda, bet "Serebrannije ļvi" ar 31 punktu jau sen garantējusi pēdējo, astoto, pozīciju tajā pašā divīzijā.

Kā ziņots, pēc regulārā čempionāta izslēgšanas cīņām kvalificēsies četras spēcīgākās divīziju komandas. Rietumu konferencē komandas aizvadīs pa 56 spēlēm, bet Austrumos - pa 54 cīņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!