Foto: RIA Novosti/Scanpix
Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) ar laiku varētu izveidoties trīs divīzijas, intervijā Krievijas masu medijiem atklājis KHL prezidents Aleksandrs Medvedevs.

Medvedevs atklāja, ka līgas domājot, kā izlīdzināt komandu spēku samērus Austrumos un Rietumos. "Viens no variantiem – pārejam uz trīs konferenču sistēmu. Bet pagaidām nesteigsimies ar runām par līgas paplašināšanos un izmaiņām. Visas šīs lietas ir apspriešanas stadijā."

Savukārt vērtējot regulāro sezonu, kas drīz noslēgsies, Medvedevs uzsvēra jauno komandu "Donbass", Prāgas "Lev" un Bratislavas "Slovan" pienesumu kopējā līgas attīstībā. "Pirms spēlēšanas KHL Prāgā jau vairākus gadus uz spēlēm nenāca vairāk par 5000 līdzjutēju. Bet tagad uz "Lev" – "Slovan" spēli atnāk 16 000. Arī Bratislavā vērojams liels intereses kāpums, jo uz katru spēli savi 10 000 savācas, lai gan tur iepriekš sezonas laikā labi ja divas reizes tribīnes bija pārpildītas."

Runājot par iespējamo līgas paplašināšanos, Medvedevs atzīmēja, ka KHL par to domājot un, iespējams, jau nākamajā sezonā KHL spēlēs Zagrebas un Milānas komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!