Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" tomēr vēl nelauzīs līgumu ar krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu, vēsta Krievijas izdevums "championat.ru".

33 gadus vecais Žerdevs līgumu ar Rīgas "Dinamo" noslēdza septembra beigās, nospēlēja 13 mačus, kuros guva trīs vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Tomēr kopš 2. novembra viņš laukumā nav devies, bet oficiālais iemesls esot muguras savainojums.

Neoficiāli izskanējis, ka pēc savainojuma gūšanas Žerdevs "pārkāpis sportisko režīmu", jo kārtīgi esot atpūties kādā no Vecrīgas bāriem. Tā kā Žerdevam jau iepriekš bijušas disciplīnas problēmas, kas ietekmējušas viņa karjeru, Rīgas "Dinamo" līgumā bijis speciāls punkts par šādiem gadījumiem.

Pēc šī gadījuma Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis un komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns nolēmuši pārtraukt darba attiecības ar krievu hokejistu. Taču, kā vēsta "championat.ru", Žerdevs personīgi atvainojies Rīgas "Dinamo" vadībai un solījis, ka turpmāk nebūšot problēmu ar disciplīnas ievērošanu. Pēc šīs sarunas Savickis un Ankipāns nolēmuši dot krievu hokejistam otro iespēju un pagaidām līgums netikšot lauzts, ziņo "championat.ru".

Rīgas "Dinamo" vadība pagaidām oficiāli notikumus ap Žerdevu nekomentē un nav paziņojusi par līguma laušanu. Rīdzinieki otrdienas vakarā Rīgā uzņemas Čeļabinskas "Traktor", bet nav zināms, vai laukumā varēs doties Žerdevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!