Foto: LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" svarīgs ir katras punkts, jo turpinās saspringta cīņa par vietu izslēgšanas spēlēs, sacīja komandas aizsargs Metjū Majone.

"Dinamo" svētdien Kontinentālās hokeja līgas(KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Čeļabinskas "Traktor" komandai. Rīdzinieki jau ceturto spēli pēc kārtas aizspēlējās līdz pagarinājumam.

"Pagarinājumos un pēcspēles metienos var notikt pilnīgi jebkas. Mēs ņemam šo vienu punktu, jo katrs punkts ir svarīgs. Mums visiem komandā galvenais mērķis ir iekļūt izslēgšanas spēlēs. Mēs turpinām krāt punktus un nostādām sevi labā pozīcijā," Majone sacīja intervijā ar Rīgas "Dinamo" preses dienestam.

Majone šajā spēlē atgriezās pēc pāris spēļu izlaišanas savainojuma dēļ, un viņš sacīja, ka laukumā jutās neslikti. "Protams, nav viegli atgriezties spēļu ritmā, bet tagad jau gatavojos nākamajai spēlei," viņš turpināja.

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs savā laukumā pret šīs sezonas Austrumu konferences līdervienību Jekaterinburgas "Avtomobiļist".

"Tā ir ļoti laba komanda, bet mums ir lieliski līdzjutēji. Katru spēli šajā sezonā esam saņēmuši lielisku atbalstu. Tā būs mūsu priekšrocība," teica Majone.

Rīgas "Dinamo" ar 47 punktiem 48 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no astotajā vietā esošās Podoļskas "Vitjazj" atpaliekot trīs punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!