Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Gints Meija savu kautiņu ar Helsinku "Jokerit" uzbrucēju Niklasu Jensenu skaidroja ar aso cīņu vārtu priekšā.

Rīgas "Dinamo" "Arēnā Rīga" spraigā duelī pirmdien ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) pieveica Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit", bet mača izskaņā izcēlās kautiņš. Aktīvākie dūru vicinātāji bija Meija un Jensens.

"Bija cīņa vārtu priekšā. Viņš bija dusmīgs, ka iegrūdu viņu mugurā. Viņš piebrauca man klāt un tad viss sākās," par kautiņu Rīgas "Dinamo" sociālā tīkla "youtube.com" kanālā stāstīja Meija.

Savukārt Rīgas "Dinamo" vārtsargs Timurs Biļalovs slavēja savus komandas biedrus, kuri viņu aizstāvēja no pretinieku spēlētājiem.

"Kāds no viņu spēlētājiem man uzgrūdās virsū. Saprotams, ka šādās situācijās arī sākas asumi. Bet mūsu spēlētāji izdarīja visu godam, Meija un pārējie ierādīja somiem vietu," teica Biļalovs, kurš citēts kluba mājaslapā.

Meija uzsvēra, ka Rīgas "Dinamo" spēlētāji ir noskaņojušies uz sezonas pēdējām spēlēm. "Kārtīgi gatavojāmies šai spēlei, un uzsākām to ļoti labi. Pēc tam viņi uzspieda savu spēli, bet mēs to izturējām. Mums vienmēr tādas interesantas spēles pret viņiem ir," sacīja uzbrucējs.

Biļalovs uzsvēra, ka "Dinamo" šobrīd jādara viss iespējamais, lai sezonu noslēgtu tikai ar uzvarām. "Tabulā skatāmies, bet mums pašiem savs uzdevums jāizpilda. Tikai uz citiem paļauties šajā čempionāta posmā būtu neprāts. Par katru punktu ir jācīnās līdz spēku izsīkumam."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!