Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Miķelis Rēdlihs labāko piespēlētāju sarakstā ir otrajā vietā, bet visas līgas rezultatīvāko spēlētāju topā ieņem piekto pozīciju.

Rēdlihs aizvadītajās 33 spēlēs izdarījis 25 rezultatīvas piespēles, kas viņam šajā rādītājā dot otro pozīciju. Latvietis zaudē tikai Čerepovecas „Severstaļ” vienības spēlētājam Vadimam Šipačovam, kurš izdarījis par vienu piespēli vairāk.

Tikmēr Rēdliha divi gūtie vārti vakardienas mačā ar Čehovas "Vitjazj" viņu atgrieza KHL rezultatīvāko spēlētāju saraksta pirmajā pieciniekā. Rīgas kluba uzbrucējs aizvadītajās spēlēs iekrājis 34 rezultativitātes punktus (9+25).


Vēl KHL rezultatīvāko spēlētāju TOP 30 iekļuvuši Rēdliha maiņas biedri Jānis Sprukts un Mārtiņš Karsums. Sprukts ar septiņiem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm ir 27.vietā, bet Karsums – 28.vietā ar 15 vārtiem un septiņām piespēlēm.

KHL rezultatīvākais spēlētājs šobrīd ir Šipačovs, kurš bez 26 piespēlēm, guvis arī 14 vārtus.

Tikmēr rezultatīvāko aizsargu saraksta 13.pozīcijā šobrīd ir "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš (8+6), Guntis Galviņš ieņem 16.vietu (6+8), bet Krišjānis Rēdlihs ar trīs vārtiem un desmit piespēlēm ir 24.vietā.

Atvairīto metienu topā Kriss Holts ar 91,5 procentiem ir 21.vietā, savukārt ielaisto ripu ziņā „Dinamo” vārtsargs ieņem 19.vietu (vidēji 2,43 ripas).

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pēc vakardienas uzvaras Rīgas "Dinamo" ar 46 punktiem 33 mačos ieņem septīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!